Extreme – škola jedrenja i jedrenja na dasci

Škola jedrenja Extreme - Prižba, KorčulaŠkola jedrenja i jedrenja na dasci “Extreme” djeluje na zapadnom dijelu otoka Korčule. Sjedište škole je na plaži Žal uz poluotok Ratak u Prižbi. Usluge škole jedrenja i jedrenja na dasci pružamo i na bilo kojoj drugoj lokaciji uz more na zapadnom dijelu otoka Korčule.

Opremu dostavljamo i dolazimo na vašu lokaciju.

Nazovite nas ili posjetite našu školu ako želite naučiti nešto novo, atraktivno, ekstremno. Zabavite se na atraktivnim plažama na otoku Korčuli uživajući u sili vjetra, magičnosti jedra i adrenalinskog ushita klizeći s daskom za jedrenje preko neobuzdanih valova. To će zasigurno biti jedno nezaboravno iskustvo koje će obilježiti vaše ljetovanje i uživanje uz more na otoku Korčuli.

Škola jedrenja na dasci - Prižba, otok KorčulaNaša škola jedrenja na dasci opremom je prilagođena raznim uzrastima, početnicima, amaterima i naprednim korisnicima.

Školu jedrenja na dasci mogu polaziti svi uzrasti, od djece stare 7 godina do odraslih i starijih osoba. Također nudimo nekoliko tipova tečajeva na dasci prilagođenih vašim željama i mogućnostima.

Ponuda škole za jedrenje “Extreme”

  • Škola jedrenja i jedrenja na dasci za sve uzraste.
  • Jedrenje na atraktivnim lokacijama otoka Korčule [ više o lokacijama ].
  • Transfer opreme i dolazak na bilo koju lokaciju uz more na zapadnom dijelu otoka Korčule.
  • Razni tipovi tečajeva jedrenja za početnike, amatere i napredne korisnike [ više o tečajevima ].
  • Izleti – ture s daskom.

Radno vrijeme  svaki dan od 9.00 do 19.00 h

REZERVIRAJTE VAŠ TEČAJ JEDRENJA ODMAH!

 

This post is also available in: English