Lokacije za jedrenje

Škola jedrenja Extreme djeluje na lokacijama zapadnog dijela otoka Korčule. Sjedište je u Prižbi, a dolazimo i u Gršćicu, Prigradicu i na druge lokacije na zapadnom dijelu otoka Korčule.

Jedrenje u mjestu Prižba

Sjedište naše škole je na plaži Žal u mjestu Prižba. Plaža je smještena u slikovitoj uvali u kojoj je ljeti uglavnom vjetar pogodan za početnike i za djecu. Oni koji su željni većih uzbuđenja u jedrenju na dasci, mogu izaći iz uvale i uživati u vjetru i valovima u kanalu između Prižbe i otočića koji su oko 800 metara udaljeni od obale.

bbblbbbr
windsurfing-school-extreme-prizba-01.jpg
windsurfing-school-extreme-prizba-02.jpg
windsurfing-school-extreme-prizba-03.jpg
windsurfing-school-extreme-prizba-04.jpg
windsurfing-school-extreme-prizba-05.jpg
windsurfing-school-extreme-prizba-06.jpg

Jedrenje u uvali Gršćica

Uvala Gršćica je ribarsko mjesto zaštićeno od vjetrova. Ovo je mirna lokacija gdje također možete potražiti smještaj u apartmanima uz samo more. Plaže su lijepo uređene, a pogodne su i za manju djecu. Škola i tečajevi jedrenja mogu se obavljati u samoj uvali pri vrlo mirnom moru, no ako ste željni ekstremnijeg jedrenja, vrlo brzo možete se naći na otvorenom moru i uživati u jedrenju uz jak maestral ili jugo, a istovremeno se diviti ljepotama obližnjih otočića i uvala.

bbblbbbr
windsurfing-school-extreme-grscica-01.jpg
windsurfing-school-extreme-grscica-02.jpg
windsurfing-school-extreme-grscica-03.jpg
windsurfing-school-extreme-grscica-04.jpg
windsurfing-school-extreme-grscica-05.jpg
windsurfing-school-extreme-grscica-06.jpg

Jedrenje u Prigradici

Prigradica se nalazi na sjevernom dijelu otoka Korčule. Ova lokacija je poznata po jakim vjetrovima tramontani i maestralu te je idealna za uživanje u jedrenju na dasci. Tečajeve jedrenja obavljamo na plažama u mjestu Prigradica, ali također dolazimo i na vašu lokaciju, to jest na plaže apartmana ili kuća za odmor.

Radno vrijeme svaki dan od 9.00 do 19.00 h

REZERVIRAJTE VAŠ TEČAJ JEDRENJA ODMAH!

 

This post is also available in: English